Άρης : Ενισχύεται το τεχνικό τιμ με Αλέκο Ράντο
Ο Άρης συμφώνησε με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων
Η ΠΑΕ Άρης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Αλέκο Ράντο εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία σήμερα (13/06) και αυτό που απομένει είναι μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Ο Ράντος αναμένεται να αναλάβει άμεσα καθήκοντα, καθώς η «πρώτη» του Άρη είναι προγραμματισμένη σε λίγες μέρες.
Ο Αλέκος Ράντος ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας στον Πιερικό (1983-88) πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό για την επόμενη δεκαετία (1988-98). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό (1998-99), στον ΠΑΣ Γιάννινα (1999-01) και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2001-02), στον οποίο έπειτα παρέμεινε ως προπονητής τερματοφυλάκων. Από το 2005 διατηρούσε το ίδιο πόστο στον Ολυμπιακό, με ένα σύντομο τρίμηνο διάλειμμα το 2012.
Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο των κίτρινων, καθώς ο Ράντος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους τερματοφύλακες των κίτρινων.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



