
Πριν φύγει από τους Σέλτικς τυπώθηκαν φανέλες των Νετς με Ίρβινγκ
Ο Κάιρι Ίρβινγκ φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τους Μπόστον Σέλτικς και ήδη έχουν ξεκινήσει να τυπώνονται φανέλες των Μπρούκλιν Νετς με το όνομα του
ο μέλλον του Κάιρι Ίρβινγκ δεν φαίνεται να είναι στην Βοστόνη για λογαριασμό των Σέλτικς, αφού όπως έγινε γνωστό δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του και θα τον κρατούσε για ακόμη μια σεζόν στο «TD Garden».
Πλέον ο 27χρονος γκαρντ έχει τη δυνατότητα είτε να υπογράψει με μεγαλύτερες αποδοχές στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς, είτε να ψάξει αλλού το μέλλον του. Το καλοκαίρι λοιπόν αναμένεται να είναι καυτό με Νιου Γιορκ Νικς και τους Μπρούκλιν Νετς να ετοιμάζονται ώστε να «στρώσουν χρυσάφι» στα πόδια του για να τον κάνουν δικό τους.
Μάλιστα στο Μπρούκλιν φαίνεται να το έχουν σίγουρο πως θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» και ήδη έχουν ξεκινήσει να τυπώνονται φανέλες με τον αριθμό 11 στην πλάτη και το όνομα του Ίρβινγκ να αναγράφεται.
Σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δείχνει τη φανέλα του Ίρβινγκ δίπλα σε αυτή του σταρ των Νετς, Ντι’ Άντζελο Ράσελ, ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς πάτησε like δείχνοντας πως η συγκεκριμένη προοπτική του αρέσει πολύ.
Δείτε τη φωτογραφία με τη φανέλα του Ίρβινγκ:
https://twitter.com/TheBallRealm/status/1138967777891540992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1138967777891540992&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.to10.gr%2Fbasket%2Fnba%2F657023%2Ftyposan-faneles-ton-nets-onoma-tou-irvingk-pic%2F
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Νέες υδρογεωτρήσεις στην Τήλο
- Ο Τζον Τραβόλτα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τις viral εμφανίσεις του με μπερέ στις Κάννες
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA


