Με… Βενιζέλο η ΚΕ του ΚΙΝΑΛ
Η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος
Με την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής μετά από το «κόψιμο» του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο ΚΙΝΑΛ ετοιμάζονται για την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.
Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η στρατηγική του κόμματος και τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών, από τα οποία θα απουσιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ωστόσο, όπως τονίζουν πολλά στελέχη του κόμματος σε δημόσιες δηλώσεις τους ο πρώην υπουργός ναι μεν έχει οδηγηθεί σε ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο δεν έχει αποχωρήσει από τη δημοκρατική παράταξη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα πολύτιμη την παρουσία του και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει.
Στο πλαίσιο αυτό και σε μια κίνηση καλής θέλησης, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος, όπως φαίνεται και από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί αν ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί σε αυτή.
- UEFA Champions League: Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν έρχονται στο MEGA
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)
- Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα Μπόρσι-Βάρδα
- Σανγκάη: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Τεράστια καθίζηση «καταπίνει» δρόμο
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

