Κάνναβη, η νέα, χιπστεράδικη ενασχόληση του Καμμένου, μετά την αναγκαστική συνταξιοδότηση
Ο γιος του Πάνου Καμμένου μέτοχος σε εταιρεία που θα παράγει και θα προωθεί προϊόντα κάνναβης. Θα μπορεί να τον βοηθήσει και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τώρα που θα έχει ελεύθερο χρόνο
Τελικά, κανείς δε χάνεται σ’ αυτή τη ζωή. Μπορεί η πολιτική να έχασε έναν από τους στυλοβάτες της Μεταπολίτευσης, τον Πάνο Καμμένο, τον κέρδισε όμως ο κόσμος των επιχειρήσεων. Οχι όμως, όποιων κι όποιων επιχειρήσεων, αλλά μοντέρνων δραστηριοτήτων που απευθύνονται στη… νεολαία.
Οπως έγινε γνωστό, ο γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, θα είναι μέτοχος στην εταιρεία Greekkannabis. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα ο Ηλίας Καμμένος θα ασχοληθεί με την εταιρεία που στόχο έχει, όπως αναφέρει στο καταστατικό την «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού,κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».
Όπως αναφέρει το καταστατικό που αποκάλυψε το bankstersae.blogspot.com, στους σκοπούς της εταιρείας περιλαμβάνεται η προώθηση και διαφήμιση φαρμακευτικών ουσιών, φαρμακευτικής κάνναβης, αρωματικών φυτών, βοτάνων και καλλυντικών παρασκευασμάτων από τις ουσίες αυτές.
Η εταιρεία ιδρύθηκε σε υπηρεσία μίας στάσης στις 22 Νοεμβρίου 2018, περίοδο κατά την οποία ο Πάνος Καμμένος δεν είχε αποχωρήσει την κυβέρνηση και κατείχε τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Θα έχει πολύ χρόνο τώρα
Βεβαίως, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα έχει πλέον όλο τον ελεύθερο χρόνο να βοηθήσει το γιο του στις νέες δραστηριότητες. Θα είχε και ενδιαφέρον να δούμε τον Πάνο Καμμένο ντυμένο με χαβανέζικες πουκαμίσες, όπως πρόσφατα, να πουλάει προϊόντα κάνναβης.
Η νέα… χιπστεράδικη ενασχόληση του κ. Καμμένου είναι μάλλον φυσικό επακόλουθο, έπειτα από μια 10ετία αντιμνημονιακού αγώνα, δημιουργίας του κόμματος των «ψεκασμένων», συγκυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραφής στα… τέσσερα του πιο σκληρού μνημονίου, αποδοχής της ντροπιαστικής συμφωνίας των Πρεσπών και τελικά καταδίκης από τους… αχάριστους Ελληνες του κόμματος των ΑΝΕΛ που είχε ως σύνθημα «είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, είμαστε Ελληνες».
Μόνο με προϊόντα κάνναβης άλλωστε μπορεί κάποιος που έφτασε σε ανώτατα αξιώματα, έπεσε με πάταγο και τον «πούλησαν» οι φίλοι του, να αντέξει.
Οπως γνωρίζουν οι πολιτικοί που έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας, η πολιτική μοναξιά, μετά τα μεγαλεία, δύσκολα αντέχεται…
Δείτε τα έγγραφα σύστασης της εταιρείας Greekkannabis:

- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442