ΚΑΕ ΑΕΚ : Δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ, με κόσμο κόντρα στον Προμηθέα
Η ΑΕΚ άσκησε έφεση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε και τελικά ο 5ος αγώνας της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα θα διεξαχθεί σήμερα παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ (7/6, 19:30)
Ο αθλητικός δικαστής είχε επιβάλει ποινή στην ΑΕΚ μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2ου ημιτελικού κόντρα στον Προμηθέα, στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος».
Βάσει των αγώνων, η Ένωση επρόκειτο να εκτίσει την ποινή στο σημερινό (7/6, 19:30) Game 5 και γι’ αυτό και άσκησε έφεση στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Τα στελέχη της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ και μετά από περισσότερη από μία η απόφαση βγήκε και ήταν πανηγυρικά υπέρ της Ένωσης, με αποτέλεσμα το σημαντικότατο ματς να διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις εξέδερες του ΟΑΚΑ.
- Συνέδριο ΚΚΕ: Ποιοι απαρτίζουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τη νέα Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου
- Διπλή τραγωδία στην οικογένεια του μπασκετμπολίστα που «έφυγε» στο γήπεδο: Ο αδερφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν 4 χρόνια!
- Κακοκαιρία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Ήχησε 112 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
- Γιατί κλαίει η Έμα Στόουν; Η νέα συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο για μια τολμηρή διαφήμιση στο Super Bowl
- «Ο Καλάμπρια θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»

