
Ποιος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει το Ελλάδα – Ιταλία
Ο Άγγλος διαιτητής Άντονι Τέιλορ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιταλία το Σάββατο, για τα προκριματικά του EURO 2020
Τον κορυφαίου επιπέδου διαιτητή Άντονι Τέιλορ όρισε η UEFA για να διευθύνει τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιταλία, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (21:45) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.
Ο 40χρονος Άγγλος έχει παρελθόν με την εθνική μας ομάδα, καθώς έχει σφυρίξει τους αγώνες της Κ19, στα EURO U19 του 2013 και του 2015. Στις 5 Ιουνίου 2013 ήταν στο ματς Ισπανία-Ελλάδα 2-0 και στις 6 Ιουλίου 2015 στο Ελλάδα-Ουκρανία 2-0.
Σε συλλογικό επίπεδο έχει διευθύνει τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 0-0, ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2 και ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ 1-1.
Βοηθοί του Τέιλορ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκάρι Μπέσγουικ, Άνταμ Ναν, ενώ 4ος θα είναι ο Κρεγκ Πόουσον.
- Σήμερα καταθέτει η ΝΔ την πρότασή της για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Ο Μητσοτάκης της συγκάλυψης μιλάει για το άρθρο περί ευθύνης υπουργών
- ΗELLO!: Το νέο τεύχος έρχεται στα περίπτερα αυτή την Τετάρτη
- Πέθανε η αγωνίστρια της Αριστεράς, Ελένη Πορτάλιου
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- MEGA: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση με τον τελικό του UEFA Champions League
- Από τις περιφέρειες της Ευρώπης στο κέντρο των αποφάσεων: Διεκδικήσεις για γεωργία, βιοοικονομία και υγεία




