Ιαπωνία : Τουλάχιστον 16 τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά, σε επίθεση με μαχαίρι
Τουλάχιστον δεκαέξι άνθρωποι, ανάμεσά τους τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στο Καβασάκι, νότιο προάστιο του Τόκιο.
Τουλάχιστον δεκαέξι άνθρωποι, ανάμεσά τους τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν το πρωί σε επίθεση με μαχαίρι στο Καβασάκι, νότιο προάστιο του Τόκιο, γνωστοποίησε η πυροσβεστική.
«Ενας άνδρας τους μαχαίρωσε»
«Ενας άνδρας τους μαχαίρωσε», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος του Καβασάκι, Ντάι Νάγκασε.
«Δεχθήκαμε κλήση για βοήθεια στις 07:44 το πρωί, σύμφωνα με την οποία τέσσερις μαθητές πρωτοβάθμιου σχολείου μαχαιρώθηκαν».
Πηγή: ΑΠΕ
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα
- Ηρακλής – Πανιώνιος 80-66: Τον «βύθισε» ακόμα περισσότερο
- Τσουχτερό κρύο και άνεμοι επιπέδου θύελλας έως 11 Μποφόρ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η πιο γλυκιά στιγμή των Χριστουγέννων ανήκει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ

