
Νέα άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 779,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,39%
Ηπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης με την αγορά να κινείται στα επίπεδα των 780 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 779,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,39%.
Ενδοσυνεδριακά έχει καταγράψει υψηλότερη τιμή στις 780,29 μονάδες (+0,48%) και κατώτερη τιμή στις 773,64 μονάδες (-0,38%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,015 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά 0,05%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+1,52%), της Eurobank (+1,14%), της ΕΧΑΕ (+1,11%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ(-2,53%), του ΟΛΠ(-1,76%), της Alpha Bank(-1,04%), του OTE (-1,01%) και της Τιτάν (-1,01%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης του Πετρελαίο(+0,57%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (-1,03%) και των Κατασκευών (-0,91%).
Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 25 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κυριακούλης+10,17% και Κέκροψ+4,96%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Δρομέας-5,29% και Ελλάκτωρ-4,57%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φιλικό με την Ιταλία στο Παγκρήτιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδας
- Η αναβίωση της αυτοκρατορίας: Πώς ο υπερεθνικισμός διαλύει την παγκόσμια τάξη
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga
- Ο Τζίμι Κίμελ σχολιάζει τις δηλώσεις της Μελάνια περί Έπσταϊν





