Ηλιόπουλος: Nα φτιάξουμε μια Αθήνα αντιφασιστική, πιο ανοικτή και δημοκρατική
Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι για εμάς το πιο σημαντικό θα είναι να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της Αθήνας» επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη δημοτική παράταξη "Ανοιχτή Πόλη", Νάσος Ηλιόπουλος
«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα, σήμερα πιστεύουμε ότι θα είναι μία όμορφη μέρα από την Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι για εμάς το πιο σημαντικό θα είναι να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της Αθήνας» επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 53ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.
«Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα δεν ψηφίζω απλά σε ένα εκλογικό κέντρο, αλλά σε ένα από τα σχολεία της γειτονιάς μου και νομίζω θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μία Αθήνα πιο δημοκρατική, πιο ανοιχτή, μία Αθήνα αντιφασιστική» κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.
- LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Καιρός: Οδηγίες του ΕΚΠΑ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Διαδραστικός χάρτης
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων




