Τα νέα δεδομένα για Αραούχο και ΑΕΚ
Νέα πτυχή στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο - Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ για τις προθέσεις της Λας Πάλμας
Μπορεί πρόσφατα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για… οπισθοχώρηση της ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα, όμως οι Ισπανοί συνεχίζουν να διατηρούν την υπόθεση στο προσκήνιο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elgoldigital», η Λας Πάλμας δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια για τον Αργεντινό, ενώ την ίδια ώρα μοναδικοί ενδιαφερόμενοι εξακολουθούν να είναι οι «κιτρινόμαυροι».
Μάλιστα, το ρεπορτάζ των Ισπανών πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, μια προοπτική που θα ενδιέφερε… ομάδες από το εξωτερικό.
Μια από αυτές είναι και η «Ένωση», η οποία όπως σημειώνεται θα μπορούσε να πληρώσει περί τα 2 εκατ. ευρώ «για το ήμισυ των δικαιωμάτων του».
- «Δυστυχώς, η φωνή είναι σε δεύτερη μοίρα»: Θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους ως συνθέτης;
- Ταξί: 48ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου
- Η Μονακό του Σπανούλη φαβορί για την κορυφή της Euroleague – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
