Πιέζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ντιμπάλα
Με την οικογένεια του Πάουλο Ντιμπάλα συναντήθηκαν άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για τη μεταγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους και οι ιθύνοντες της ομάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον σταρ των «μπιανκονέρι» να μετακομίσει στην Αγγλία.
Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου συναντήθηκαν με την οικογένεια του Ντιμπάλα η οποία εκπροσωπεί ουσιαστικά τον ποδοσφαιριστή.
Να σημειωθεί ότι μία εβδομάδα πριν, ο αδελφός του Πάουλο, Γκουστάβο, είχε πει ότι η αποχώρηση του Αργεντίνου επιθετικού από τη «Γηραιά Κυρία» είναι αρκετά πιθανή.
Επίσης, η εφημερίδα κάνει λόγο και για πιθανή ανταλλαγή του Ντιμπάλα με τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολούθησε από κοντά το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Αντρέα Μπαρτζάλι.
Ο Ιταλός αμυντικός ολοκλήρωσε την καριέρα του, έχοντας παίξει οκτώ χρόνια στη «Βέκια Σινιόρα».
Αυτό που μένει να φανεί πλέον, είναι εάν οι συζητήσεις Γιουνάιτεντ και Ντιμπάλα έχουν αίσιο τέλος και ο Αργεντίνος επιθετικός αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από τέσσερα χρόνια.
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!


