
Απομόνωση του Ολυμπιακού «βλέπουν» στον Παναθηναϊκό
Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως οι Πειραιώτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των ομάδων στην Α1.
Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε με την πλειοψηφία των ομάδων να ανανεώνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός με την στάση του και τις απανωτές δικονομικές «ντρίμπλες» από τη στιγμή που καμία κίνησή τους δεν φτάνει σε ένα αποτέλεσμα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παραβρέθηκε στο ΔΣ επειδή είχε μια πολύ σημαντική κοινωνική υποχρέωση στη Σελλασία, το χωριό από το οποίο ξεκίνησαν ο πατέρας του με τα αδέλφια του το δρόμο προς την καταξίωση.
Στο «τριφύλλι» πάντως σχολίαζαν πως καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού, καμία δεν ενστερνίζεται τις απόψεις τους με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται σε οποιαδήποτε ψηφοφορία και έκαναν λόγο για «συντριπτική απομόνωση» των Πειραιωτών από τον κόσμο του μπάσκετ.
Την ίδια στιγμή ωστόσο υπογράμμιζαν πως πράγματι υπάρχουν προβλήματα, λάθη, αστοχίες που κάνουν δύσκολη τη ζωή των ομάδων, των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων.
Παράλληλα όμως τόνιζαν πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν ο, τι πρέπει για να βελτιωθεί η εικόνα του μπάσκετ, να συνεισφέρουν σε οτιδήποτε κληθούν για να γίνουν αλλαγές που θα βοηθήσουν πραγματικά το μπάσκετ.
- Ζωγράφου: Συνελήφθη ο γιος της οικογένειας – Τι ισχυρίστηκε
- Αυτές είναι οι μέρες και οι ώρες των play offs 1-4 της Super League – Πότε παίζουν Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Η Ισπανία κλείνει τον εναέριο χώρο της για αεροσκάφη που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Δούκας: Έχουμε πια μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή, καθαρή, με ομόφωνο ψήφισμα
- Στο Στρασβούργο συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
- Η Betsson, μαζί με τη Viva, προσφέρουν ταυτοποίηση μέσω gov.gr

