Αποφυλακίστηκε ο τραγουδιστής-δραπέτης
Η απάτη με το «τυχερό» δελτίο του Τζόκερ
Ελεύθερος είναι πλέον ο τραγουδιστής-δραπέτης που απασχόλησε τα Μέσα με τη σύλληψή του πριν από λίγες εβδομάδες. Η κατηγορία που είχε για απάτη από κακούργημα μετατράπηκε στο Εφετείο σε πλημμέλημα.
Ο τραγουδιστής-δραπέτης όπως έγινε γνωστός είχε κατηγορηθεί ότι εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας με δήθεν τυχερό δελτίο του Τζοκερ, όταν το είχε εμφανίσει το δελτίο σε γνωστό δικηγόρο ζητώντας να τον εκπροσωπήσει στην είσπραξη των κερδών που ανέρχονταν σε ένα εκατομμύριο δραχμές δηλαδή 3.000 ευρώ.
Έπεισε μάλιστα τον δικηγόρο να του δανείσει 300.000 δραχμές, περίπου 1.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι ήταν ο υπερτυχερός της εβδομάδας.
Όσον αφορά το δελτίο Τζόκερ, θα μπορούσε να ήταν το τυχερό μόνο που… οι αριθμοί που κέρδιζαν αντιστοιχούσαν σε άλλη ημερομηνία!
- Ο δικηγόρος του Έλον Μασκ είναι κυριολεκτικά… ένας κλόουν
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Βαρυμπόμπης
- Πρωτοχρονιά 2026: Αθήνα και Λευκωσία υποδέχθηκαν τον νέο χρόνο χωρίς «εκρήξεις»
- Η Πάρις Χίλτον αποχαιρετά το ξανθό και καλωσορίζει το καστανό χρώμα μαλλιών (για λίγο)
- Η «μαγική» λέξη για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ…
- Αταμάν: «Έχουμε σεβασμό για τον Ολυμπιακό – Δεν τον έχουμε νικήσει ποτέ στην Euroleague»
