Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο τραγουδιστής - δραπέτης

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο τραγουδιστής – δραπέτης

Ο 45χρονος τραγουδιστής και δημοσιογράφος δηλώνει μέσω της συνηγόρου του ότι «είμαι σε ώριμη ηλικία για να τα τακτοποιήσω τις νομικές που εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη»

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο πολυτάλαντος Κ.Γ ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. 17 χρόνια μετά την ημέρα που αποφάσισε να μην επιστρέψει από άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

Ο 45χρονος τραγουδιστής και δημοσιογράφος δηλώνει μέσω της συνηγόρου του ότι «είμαι σε ώριμη ηλικία για να τα τακτοποιήσω τις νομικές που εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη».

Η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος του 45χρονου μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, υπογραμμίζει ότι ο ίδιος ήθελε να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να υπογράψει κανένα χαρτί.

«Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί. Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε.
Πλέον ισχυρίζεται, σύμφωνα με τη δικηγορό,  ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπιστεύεται.

«Βρίσκετε στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει. Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα. Βρίσκετε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του» ανέφερε η συνήγορος του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024