Με αυτές τις ασκήσεις θα τονώσετε τα χέρια σας σε 5′
Εκτελώντας σε τακτική βάση τις στοχευμένες ασκήσεις, τρώγοντας υγιεινά και πίνοντας πολύ νερό, μεσοπρόθεσμα θα δείτε διαφορά στην περιοχή των χεριών σας
Κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες τα μπράτσα μας είναι πιο εκτεθειμένα από ποτέ.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι περισσότερες γυναίκες, ακόμη και οι πιο αδύνατες, αντιμετωπίζουν χαλάρωση στην περιοχή των χεριών, στην οποία τείνει να συσσωρεύεται το λίπος.
Αν κι εσείς δεν είστε ευχαριστημένη με την εικόνα των χεριών σας και νιώθετε άβολα όταν φοράτε αμάνικα μπλουζάκια, ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο απευθύνεται συγκεκριμένα σε γυναίκες.
Εκτελώντας σε τακτική βάση τις στοχευμένες ασκήσεις, τρώγοντας υγιεινά και πίνοντας πολύ νερό, είναι θέμα χρόνου να δείτε διαφορά στην περιοχή των χεριών σας.
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι




