Μαρινάκης : «Nέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο»
Τι μήνυμα έστειλε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος από τη ομάδα πόλο γυναικών
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεπέρασε το εμπόδιο της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το 6ο διαδοχικό πρωτάθλημα (συνολικά 10ο) στην ιστορία της.
Οι Ερυθρόλευκες στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1, επικράτησαν 7-5 και εμπλούτισαν την τροπαιοθήκη τους.
Η σπουδαία επιτυχία της ομάδας του Χάρη Παυλίδη έκανε περήφανη όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης 16/5 βρέθηκε στο Παπαστράτειο και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη μάχη με τη Βουλιαγμένη.
Μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του τίτλου, ενώ στη συνέχεια με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα πόλο συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε στο μήνυμά του: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Με την έκτη συνεχόμενη κατάκτηση η ομάδα πόλο γυναικών συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο


