Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάλι στον... αφρό τα κορίτσια του Ολυμπιακού, 6ο σερί πρωτάθλημα

Πάλι στον… αφρό τα κορίτσια του Ολυμπιακού, 6ο σερί πρωτάθλημα

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 7-5 τη Βουλιαγμένη στον 5ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και κατέκτησαν το 6ο διαδοχικό πρωτάθλημα

Το θρυλικό σερί συνεχίζεται… Τα κορίτσια του Ολυμπιακού παραμένουν στον… αφρό, καθώς νίκησαν 7-5 τη Βουλιαγμένη στον 5ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 6η διαδοχική σεζόν.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων και με την Ασημάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισε ακόμα έναν τίτλο, ο οποίος ήταν ο 10ος στην ιστορία του στην πρώτη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση.

Κατάμεστο το Παπαστράτειο από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι βοήθησαν στο έπακρο την ομάδα στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού. Το «παρών» στην αναμέτρηση έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα.

Το παιχνίδι  ήταν για γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να έχουν μπει  αρκετά νευρικές τον αγωνιστικό χώρο. Σταματοπούλου και Τζόνσον στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν εξαιρετικές, μην αφήνοντας το σκορ να ανοίξει από την αρχή της αναμέτρησης.  Ενδεικτικό αυτού ότι το σκορ στην πρώτη περίοδο τελείωσε ισόπαλο (1-1), με τις δυο ομάδες να έχουν πολλές χαμένες επιθέσεις στην παίκτρια παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην αρχή της δεύτερης περιόδου, όμως ο  Ολυμπιακός όμως ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ στην παίκτρια παραπάνω με την Τσουκαλά, ενώ προσπέρασε με 3-2 με εκπληκτικό γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου με  ωραίο δυνατό σουτ από την περιφέρεια.  Ωστόσο, η Βουλιαγμένη κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου με την Βασιλική Διαμαντοπούλου με σουτ από την περιφέρεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Οι δυο ομάδες ήταν νευρικές και δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ για αρκετά λεπτά. Η Μπάκλινγκ με σουτ από την περιφέρεια έδωσε ξανά το προβάδισμα στις Ερυθρόλευκες,  4:35 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Βουλιαγμένη απάντησε αμέσως με την Ράνεϊ με ωραίο σουτ από την περιφέρεια, ενώ η  Τσουκαλά με γκολ στην παίκτρια παραπάνω διαμόρφωσε  το 5-4 για τον Ολυμπιακό που είχε τα ηνία της αναμέτρησης, με το πέρας της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-4 με την Αλεξάνδρα Ασημάκη με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 6-5 με την Ράνεϊ αλλά κάπου εκεί φάνηκε ότι ξέμεινε από δυνάμεις.

Ο έφορος της ομάδας των νοτίων προαστίων δέχτηκε κόκκινη κάρτα το ίδιο και η Αλεξία Καμμένου, απόφαση που ξεσήκωσε τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια του παιχνιδιού  η Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσε το 7-5 και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πέμπτου τελικού.

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Μπάκλινγκ 1, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Φουντωτού.

Βουλιαγμένη: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη , Κοκκινάκη, Ξενάκη, Ειρ. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Β. Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Γιαννοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-1, 2-1.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024