Άρης : Εκδήλωση για τα παιδιά στο Κλεάνθης Βικελίδης
Αντιπροσωπεία των παικτών του Άρη θα βρεθεί σήμερα (8/5, 19:30) στο εστιατόριο Naos για τη Children day
Η αγωνιστική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, όμως θα βρεθούν σήμερα (19.30) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι παίκτες θα παραβρεθούν στην Children day που διοργανώνει στο εστιατόριο Naos του γηπέδου η ΠΑΕ.
Οι μικροί οπαδοί του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Μια κίνηση της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα βρεθούν σήμερα οι Ρόουζ, Σιώπης, Δεληζησης, Γιουνές, Γκαρσία, Λάρσον, Σόουζα, Ντιγκινί , Βαλεριάνος και Κουέστα.
- ΠΑΟΚ – Πριεβίζντα 101-70: Νίκη υπό την παρουσία του Μυστακίδη (vid)
- Ηράκλειο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και χτύπησε γυναίκα, σκότωσε τον σκύλο της και εξαφανίστηκε
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της

