Νάτος, νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος
Το σύνθημα που προκάλεσε γέλιο στη Βουλή
Είχε και τα αστεία του η συνεδρίαση στη Βουλή, πέραν των συγκρούσεων των πολιτικών αρχηγών. Γέλιο έβγαλε είναι η αλήθεια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε το σύνθημα «Νάτος, νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος» θέλοντας να πικάρει τον πρωθυπουργό για τις χλιδάτες διακοπές του με τη θαλαμηγό.
Συγκεκριμένα είπε: Γελάτε κ. Τσίπρα αλλά θα φωνάζουν πλέον νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος από το νάτος νάτος ο πρωθυπουργός.
Γέλιο προκάλεσε και η στιγμή όπου την ώρα που μιλάει ο πρόεδρος της ΝΔ μπαίνειο στα υπουργικά έδρανα η… πέτρα του σκανδάλου, ο Παύλος Πολάκης. Με τον Κ. Μητσοτάκη να φωνάζει «καλώς τονε κι ας άργησε».
Πηγή: onetv.gr
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία



