Απόδραση για Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλο στο Πήλιο
Στην όμορφη κοινότητα Πρόπαν στο Καλαμάκι Πηλίου, όπου διατηρεί σπίτι η οικογένεια Αχτσιόγλου, επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος
Στην όμορφη κοινότητα Πρόπαν στο Καλαμάκι Πηλίου, όπου διατηρεί σπίτι η οικογένεια Αχτσιόγλου, επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, οι δύο υπουργοί, που επισκέπτονται πολύ συχνά το Πήλιο, όταν μπορούν να ξεκλέψουν ελεύθερο χρόνο, έφτασαν στην Πρόπαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο υπουργοί ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι. Αντάλλαξαν ευχές με κατοίκους και επισκέπτες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους τοπικούς μεζέδες στις ταβέρνες της περιοχής.
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ


