Παρέμβαση της ΑΑΔΕ για την 90χρονη με τα τερλίκια
Τη δίκαιη επίλυση του θέματος της 90χρονης, που πουλούσε πλεκτές κάλτσες στη Θεσσαλονίκη, επιδιώκει η ΑΑΔΕ
Για το θέμα της 90χρονης η οποία πωλούσε πλεχτές κάλτσες στην λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, πηγές της ΑΑΔΕ διευκρινίζουν ότι δεν έχει επιβληθεί οριστική πράξη προσδιορισμού του προστίμου, αλλά μόνο προσωρινή με βάση την αναφορά της Αστυνομίας.
Προσθέτουν δε ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην υπέργηρη συμπολίτη μας.
Η υπόθεση της 90χρονης ξανάρθε σήμερα στο προσκήνιο όταν έγινε γνωστό ότι παρέλαβε από την Εφορία ραβασάκι για την επιβολή προστίμου 2.600 ευρώ γιατί δεν έκοβε αποδείξεις και δεν είχε ταμειακή μηχανή για την «επαγγελματική δραστηριότητα» που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά.
Και οι περιπέτειες της 90χρονης δεν σταματούν εδώ αφού σήμερα, Μ.Τετάρτη, έγινε γνωστό ότι έπεσε και θύμα κλοπής. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η κλοπή σε βάρος της έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όταν μία 33χρονη της άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό της.
Η νεαρή και οι συνεργοί της κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
- Γάζα: Η Χαμάς επιδιώκει ρόλο στην αστυνομία του θύλακα, ενόψει των συνομιλιών για τον αφοπλισμό της
- Συμμορία έκλεβε αυτοκίνητα τα παραποιούσε και μεταπωλούσε – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- «Κόκκινη κάρτα» του ΣτΕ για την επέκταση ξενοδοχείου στη Μήλο – Παγώνουν τα έργα
- Νέα Αριστερά: Το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι χωρίς ασφάλεια – Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη
- Λιόν: «Θα αποδοθεί φόρος τιμής κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ»
- Το TasteAtlas συμπεριέλαβε ένα ελληνικό πιάτο στα 50 καλύτερα του κόσμου – Δεν λείπει ποτέ από τις μαζώξεις


