Αθλιότητα και κακό χιούμορ από τον Θανάση Χειμωνά
Το απαράδεκτο σχόλιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Ποταμιού Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ.
Το ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν την ίδια ευαισθησία, όσον αφορά τα ψυχικά νοσήματα, την υγεία, τη δύναμη για ζωή, την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία είναι γενικά γνωστό. Και η αλήθεια είναι ότι το γνωρίζουν και οι άνθρωποι, όπως ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, που με θάρρος δημοσιεύουν την προσωπική τους περιπέτεια προκειμένου να θέσουν σε εγρήγορση το όποιο κοινό τους στα social media, να προστατεύσει την υγεία του και τη ζωή του.
Υπάρχουν ωστόσο και αυτές οι περιπτώσεις που καταφέρνει κανείς με τέσσερις μόνον φράσεις στο Facebook, να περάσει τα όρια της ευαισθησίας, της ευγένειας, του σεβασμού, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να χαθεί σε μια διαβρωμένη αντίληψη του χιούμορ με το οποίο γελάει μόνον ο ίδιος. Ίσως και ένας- δύο ακόμη.
Ένας από αυτούς είναι ο συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμώνας. Ο οποίος δεν έχει ευαισθησία, δεν έχει τρόπους, δεν έχει ντροπή, δεν έχει σεβασμό και φυσικά δεν έχει χιούμορ. Και είναι ανάξιος περαιτέρω σχολιασμού:
Ο Αύγουστος Κορτώ φυσικά έχει προβλέψει ότι η ανάρτησή του θα προκαλέσει κακοπροαίρετες αντιδράσεις και είχε ήδη τις απαντήσεις. Τις κατάλληλες απαντήσεις.
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ

