
Άφιξη – παρωδία για τον Κιμ στη Ρωσία
Ρώσοι αξιωματούχοι περίμεναν υπομονετικά καθώς το τρένο έκανε όπισθεν
Ένα μικρό πρόβλημα παρουσιάσθηκε κατά την προσεκτικά χορογραφημένη επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ρωσία, καθώς η τεθωρακισμένη αμαξοστοιχία του δεν κατάφερε να σταματήσει μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή του στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βλαδιβοστόκ.
Ο Κιμ βγήκε με καθυστέρηση ενός λεπτού στην αποβάθρα, χαμογελαστός, φορώντας ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο καπέλο φεντόρα, για να τον υποδεχθούν οι ρώσοι αξιωματούχοι, αφού το τρένο αναγκάσθηκε να κάνει όπισθεν για λίγα μέτρα ώστε να εξασφαλισθεί ότι η πόρτα του ήταν ευθυγραμμισμένη με το κόκκινο χαλί.
Ρώσοι αξιωματούχοι περίμεναν υπομονετικά καθώς το τρένο έκανε όπισθεν, όπως και δύο βορειοκορεάτες βοηθοί που κρατούσαν ράμπες τις οποίες στη συνέχεια τοποθέτησαν στο έδαφος για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα.
https://www.youtube.com/watch?v=MZMooXEHoiw
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η εξίσωση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – Τις επόμενες ώρες οι τελικές αποφάσεις του Ανδρουλάκη
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
- D4vd: Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο iCloud του – Κατηγορείται για τον διαμελισμό 14χρονης
- Κρήτη: Μεγάλης διάρκειας ο σεισμός των 5,7R στο Λασίθι – Ανησυχία για τους μετασεισμούς
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι στους δήμους – Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας


