
Με Καλάθη ο Παναθηναϊκός
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, παρά τις ενοχλήσεις στην κνήμη προπονήθηκε και παίζει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Με τον Νικ Καλάθη θα παραταχθεί αύριο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός στο τρίτο ματς της σειράς των πλέι οφ. Ο αρχηγός του τριφυλλιού έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας λίγες ώρες πριν από το ματς, αν και ένιωθε ενοχλήσεις στην κνήμη του.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει προέρχεται από την κούραση και την καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προχθές ξεκουράστηκε και έκανε αποθεραπεία, ενώ σήμερα έλαβε μέρος σε κανονικούς ρυθμούς, αν και είχε ενοχλήσεις.
Το σίγουρο είναι πως θα είναι παρών στην αυριανή αναμέτρηση ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Από το ιατρικό τιμ μάλιστα έγινε γνωστό ότι με την κατάλληλη θεραπεία οι ενοχλήσεις θα υποχωρήσουν περισσότερο και θα είναι έτοιμος να παίξει.
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα



