«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η ΝΔ με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013. Προφανώς την «επέτειο» της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
H ανακοίνωση προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Έχει και η υποκρισία τα όρια της».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας