Πώς θα φτιάξετε ζωμό κότας
Ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα
Υλικά για περίπου 2 λίτρα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
500 γρ. φτερούγες κοτόπουλο
2 μέτρια φινόκιο, σε φέτες
200 γρ. καρότα, σε φέτες
120 γρ. πράσα, ψιλοκομμένα
100 γρ. κολοκύθια, σε ροδέλες
100 ml λευκό κρασί
6 λίτρα νερό
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά και το κοτόπουλο για 15′ περίπου, μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα.
Σβήστε με το κρασί, προσθέστε το νερό και αφήστε τα να βράσουν για 50′.
Σουρώστε τον ζωμό και αφήστε τον να κρυώσει.
- Ηράκλειο: Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης οι αγροτοκτηνοτρόφοι
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με κρυμμένο το πρόσωπό του – «Εξαφανίσου όσο περισσότερο μπορείς»
- Μάτι και Μάνδρα: Συντάξεις 1.700 ευρώ -υπό όρους- για τους πληγέντες
- Χολαργός: Κυνική και προκλητική ομολογία του νεαρού για το καρτέρι στον 14χρονο – «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός Κ19 για να προκριθεί στα νοκ-άουτ – Η βαθμολογία της League Phase του Youth League

