Πώς θα φτιάξετε ζωμό κότας
Ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα
Υλικά για περίπου 2 λίτρα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
500 γρ. φτερούγες κοτόπουλο
2 μέτρια φινόκιο, σε φέτες
200 γρ. καρότα, σε φέτες
120 γρ. πράσα, ψιλοκομμένα
100 γρ. κολοκύθια, σε ροδέλες
100 ml λευκό κρασί
6 λίτρα νερό
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά και το κοτόπουλο για 15′ περίπου, μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα.
Σβήστε με το κρασί, προσθέστε το νερό και αφήστε τα να βράσουν για 50′.
Σουρώστε τον ζωμό και αφήστε τον να κρυώσει.
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μπενίτεθ στους παίκτες μετά την Τούμπα
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League
- Η AstraZeneca Ελλάδας Πρωταγωνιστής Βιώσιμης Ανάπτυξης
- Η Allianz φέρνει την έννοια της ασφάλισης στη ζωή των παιδιών στο «Chocolate & Ice Cream Experience”
- Κικίλιας: Προς υλοποίηση έργα 26 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση λιμενικών υποδομών – «Έμπρακτη ενίσχυση ασφάλειας»
- «Βρέθηκε», έπειτα από δεκαετίες αναζήτησης, η βιολογική πυξίδα των πτηνών

