ΓΣΕΕ: «Kλειστόν» λόγω λήξης της θητείας της διοίκησης
Με βάση το νόμο και το καταστατικό η θητεία της αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ όπως αυτή είχε προκύψει από το 36ο Συνέδριό της το 2016 τερματίζεται σήμερα, Πέμπτη, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία, και προσθέτει ότι η απερχόμενη διοίκηση θα προχωρήσει στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στην επόμενη νόμιμη διοίκηση, όποτε αυτή αναδειχθεί.
Με βάση το νόμο και το καταστατικό η θητεία της αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ όπως αυτή είχε προκύψει από το 36ο Συνέδριό της το 2016 τερματίζεται σήμερα, Πέμπτη, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία, και προσθέτει ότι η απερχόμενη διοίκηση θα προχωρήσει στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στην επόμενη νόμιμη διοίκηση, όποτε αυτή αναδειχθεί.
Στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ γίνεται επίθεση στο ΠΑΜΕ, με αναφορά στα «τα βίαια επεισόδια από στελέχη του ΠΑΜΕ τόσο στην Καλαμάτα όσο και στη Ρόδο, που με τραμπουκισμούς, ομαδικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς συνέδρων, κατάληψη των συνεδριακών χώρων, ακύρωσαν το προγραμματισμένο 37ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας».
Προσθέτει πως «με δεδομένο το γεγονός ότι στις 4 Απριλίου υπήρξε από πλευράς μελών του ΠΑΜΕ και βίαια εισβολή στο κτίριο της ΓΣΕΕ, με πρόκληση μάλιστα σοβαρών καταστροφών, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω σχετικών βίντεο στα ΜΜΕ, το κτίριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την παράδοσή του σε νόμιμη διοίκηση».
Η διοίκηση της ΓΣΕΕ ζητά μάλιστα από τις αρμόδιες αρχές τη λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του κτιρίου.
«Η λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του διατηρητέου κτηρίου της Συνομοσπονδίας, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων τους, είναι επιβεβλημένη. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και στη σχετική επιστολή που απέστειλε η ΓΣΕΕ στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας» τονίζεται στην ανακοίνωση.
«Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αναληφθεί ενώπιον του κόσμου της εργασίας της χώρας, η υπηρεσιακή και πολιτική ευθύνη για ενδεχόμενη παράνομη κατάληψη, φθορές και αντιποίηση της έδρας της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης», καταλήγει η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ.
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»








