Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, λίγες ώρες μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο μεταξύ συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ.

Με σύνθημα «Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα» τα μέλη της οργάνωσης που πρόσκειται στο ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους «από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων».

Εικόνες ντροπής

Τα επεισόδια στη Ρόδο ξέσπασαν τα ξημερώματα, λίγο πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, όταν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ -σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΓΣΕΕ – μπήκαν στο κτίριο με λοστούς.

«Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος.

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση» συνδικαλιστών (…) που έκαναν φύλλο και φτερό τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνέδριό σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν τις πόρτες και να απειλούν τους εργαζόμενους».

Το ΠΑΜΕ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και καταγγέλλει ότι ι το Συνέδριο έγινε 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα σε ένα πεντάστερο ξενοδοείο – φρούριο που άνοιξε μόνο για να εκλεγούν «οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας