Το G7 προειδοποιεί τον στρατάρχη Χάφταρ στη Λιβύη
«Πιστεύουμε σθεναρά ότι δεν υπάρχει καμία στρατιωτική λύση στη σύρραξη στη Λιβύη», ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας και του Καναδά.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ομάδας των Επτά (G7) σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους σε κάθε στρατιωτική δράση στη Λιβύη και χωρίς να τον κατονομάσουν άμεσα, προειδοποίησαν τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ενάντια στην επίθεσή του στην Τρίπολη.
«Δεν υπάρχει καμία στρατιωτική λύση»
«Πιστεύουμε σθεναρά ότι δεν υπάρχει καμία στρατιωτική λύση στη σύρραξη στη Λιβύη», ανακοίνωσαν οι ΥΠΕΞ της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας και του Καναδά, εν μέσω της συνόδου G7 που φιλοξενείται στην πόλη Ντινάρ της Γαλλίας.
«Τασσόμαστε σθεναρά κατά οποιασδήποτε στρατιωτικής δράσης στη Λιβύη. Κάθε παράγοντας ή παράταξη στη χώρα που επισπεύσει περαιτέρω εμφύλιο πόλεμο βλάπτει αθώους ανθρώπους και στέκεται εμπόδιο στην ειρήνη που οι Λίβυοι δικαιούνται», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε με μουστάκι για χάρη του Σκορσέζε;
- Ολυμπιακός – Μπασκόνια 90-80: Νέα νίκη οι Πειραιώτες, έτοιμοι να «σφραγίσουν» θέση στην 4άδα
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Άμραμπατ κάνει το 2-0 και σκορ πρόκρισης για τους Ισπανούς (vids)
- Κεντρικές Τράπεζες: «Ξορκίζουν» τον πληθωρισμό μέσω επιτοκίων
- Ακρίβεια: Μετά το Πάσχα αρχίζουν τα Πάθη για την κυβέρνηση
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Ρουιμπάλ κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιάνους (vid)




