
Ο έλεγχος της UEFA που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ
Κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε το Καυτανζόγλειο Στάδιο ενόψει της επόμενης σεζόν
Παράλληλα με τις διαδικασίες για να προχωρήσει η ανέγερση της Νέας Τούμπας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολούνται και με τις εργασίες που χρειάζονται στο Καυτανζόγλειο το οποίο θα χρησιμοποιήσει ο Δικέφαλος μέχρι να επιστρέψει στη φυσική του έδρα.
Η πιθανή χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου την επόμενη σεζόν, έφερε σήμερα (4/4) ένα κλιμάκιο της UEFA στη Θεσσαλονίκη για έλεγχο του σταδίου.
Οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τσέκαραν τόσο τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια, όσο και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να είναι έτοιμοι για να χρησιμοποιήσουν το Καυτανζόγλειο την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό ήθελαν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι ποιες διορθωτικές κινήσεις και εργασίες πρέπει να γίνουν στο γήπεδο ώστε να πάρει την έγκριση από την UEFA, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διοργανώσεις της.
Το κόστος των εργασιών θα αναλάβει ο ΠΑΟΚ, πληρώνοντας τα πάντα έναντι του ενοικίου για τη χρήση του σταδίου.
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αν προκληθούμε
- Η NSA φέρεται να προετοιμάζει το Mythos της Anthropic για χρήση σε κυβερνοεπιθέσεις
- Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν βρέφος κοντά στη Χεβρώνα με σφαίρα στο πρόσωπο – Τραυματίστηκαν και οι γονείς
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3


