Μετά τη Θωμαρίτα και πρώην Σταρ Ελλάς στο γραφείο του Μπόλαρη
Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου... Σταρ Ελλάς το 2002, ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη το 2019
Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, ακόμα μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία βρίσκεται από την 7η Ιανουαρίου στην ομάδα του Μάρκου Μπόλαρη.
Πρόκειται για την Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου, η οποία διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Η Σταρ Ελλάς του 2002 είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.
Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.
Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας