
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 12χρονο αγόρι από πνιγμό
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ένας 12χρονος ο οποίος πνίγηκε την ώρα που έτρωγε ένα λουκάνικο.
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ένας 12χρονος ο οποίος πνίγηκε την ώρα που έτρωγε ένα λουκάνικο.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα και ενώ το αγόρι έτρωγε, το λουκάνικο του στάθηκε στον λαιμό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει το voria.gr, μετέφερε από την οδό Φράγκων τον 12χρονο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Όταν το αγόρι διακομίστηκε λίγο μετά τις 5.00 στο νοσοκομείο είχε πάθει ήδη ανακοπή καρδιάς λόγω απόφραξης. Μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να σώσουν τον 12χρονο, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
- Μασκισμός: Πώς ο Έλον Μασκ αναδιαμορφώνει τον κόσμο
- Αταμάν για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία: «Για εμάς είναι σαν ένα Final Four…»
- Διάχυση ευθυνών από Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ελληνική παθογένεια «βαπτίζει» το ρουσφέτι της κυβέρνησης – Τι είπε για την ασυλία βουλευτών
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία




