Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα
Αλλάξτε τη συνηθισμένη γεύση της κλασικής σάλτσας ντομάτας με μία κίνηση
Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό τορτελίνια με γέμιση μανιταριού
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια μαϊντανό
Εκτέλεση
Bράζετε τα τορτελίνια για 12 λεπτά και τα σουρώνετε. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τον ντοματοχυμό. Aφήνετε τη σάλτσα να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνετε τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτετε 1 φλιτζανάκι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει σιγοβράζοντας. Σερβίρετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα τους.
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
