Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα
Αντί για παρμεζάνα, μπορείτε να τρίψετε λίγη φέτα
Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό τορτελίνια με γέμιση μανιταριού
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια μαϊντανό
Εκτέλεση
Bράζετε τα τορτελίνια για 12 λεπτά και τα σουρώνετε. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τον ντοματοχυμό. Aφήνετε τη σάλτσα να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνετε τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτετε 1 φλιτζανάκι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει σιγοβράζοντας. Σερβίρετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα τους.
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης
- Κρήτη: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό από το Ηράκλειο που αγνοείται
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων