Μπαράζ 51 παραβιάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά αεροσκάφη
Ένα ζευγάρι τουρκικών F-16 και ένα κατασκοπευτικό Cn-235 προχώρησαν την Πέμπτη σε μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο, 51, συνολικά, καθώς και σε μία υπέρπτηση ανατολικά της Αμοργού.
Ένα ζευγάρι τουρκικών F-16 και ένα κατασκοπευτικό Cn-235 προχώρησαν την Πέμπτη σε μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο, 51, συνολικά, καθώς και σε μία υπέρπτηση ανατολικά της Αμοργού. Η παραβατική δραστηριότητα δείχνει ότι η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί παρά τις συμφωνίες και τις συναντήσεις Τσίπρα-Ερντογάν και Αποστολάκη-Ακάρ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, οι 30 παραβιάσεις έγιναν από το CN-235 και οι υπόλοιπες από το ζεύγος των F-16, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σημειώνεται ότι μία εκ των ανωτέρω παραβιάσεων ήταν η υπερπτήση που πραγματοποίησε ζεύγος μαχητικών F-16 στις 12.12 πάνω από τη βραχονησίδα Μαυρίας, ανατολικά της Αμοργού στα 18.000 πόδια
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου



