Μπορντό : Απήγαγαν τη μητέρα του Καλού και ζητούν λύτρα
Θύμα απαγωγής έπεσε στη Νιγηρία η μητέρα του εξτρέμ της Μπορντό, Σάμουελ Καλού με τους δράστες να ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση της
Το καλοκαίρι του 2018 ο Σάμουελ Καλού μεταπήδησε από τη βελγική Γάνδη στη γαλλική Μπορντό και αυτόματα ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο φαίνεται πως κατέστησε στόχο κακοποιών την οικογένεια του στη Νιγηρία.
Η μητέρα του μάλιστα έπεσε θύμα απαγωγής προ ημερών με τους δράστες να αξιώνουν λύτρα για να την απελευθερώσουν.
Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε στην πόλη Αμπά, όταν άγνωστοι μπήκαν εμπόδιο στο δρόμο της, την έβγαλαν από το όχημα και την πήραν μαζί τους χωρίς να πειράξουν τα άλλα της παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
Όπως αναφέρει η Guardian, πίσω από το σχέδιο απαγωγής βρίσκεται η τοπική μαφία, καθώς μετά την μεταγραφή του 21χρονου Καλού στην Μπορντό άγνωστοι παρακολουθούσαν το σπίτι της οικογένειας.
«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να απελευθερώσω τη μητέρα μου. Η μητέρα μου απήχθη την Τετάρτη 27 του περασμένου μήνα και καλούν συνεχώς ζητώντας περισσότερα λύτρα» ανέφερε σε μήνυμα που εξέπεμπε SOS ο Σάμουελ Καλού (5 συμμετοχές, 1 γκολ με την Εθνική Νιγηρίας).
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ποσό που ζητείται ως λύτρα είναι 120 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο οι απαιτήσεις των δραστών δεν είναι σταθερές.
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους


