Άρης : Πέτυχε ο αριστεροπόδαρος… δεξιός μπακ και το ξανασκέφτεται
Ο Γιώργος Βαλεριάνος ικανοποίησε ως δεξιός μπακ στη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ και είναι εκ νέου υποψήφιος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (10/3, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης
Η ανάγκη οδήγησε το Σάββα Παντελίδη να δώσει ρόλο δεξιού μπακ στο Γιώργο Βαλεριάνο κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν τόσο συνεπής στα καθήκοντα που ανέλαβε, ώστε σήμερα που… υπάρχει και πάλι μια λύση ενός φύσει δεξιού αμυντικού, αυτή του Μάνου Τζανακάκη, μοιάζει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο επικρατέστερος για τη θέση.
Άλλωστε ο Παντελίδης δεν διστάζει να επιβραβεύει τους παίκτες που δίνουν λύσεις στην ομάδα όταν το πρώτο κριτήριο είναι η κάλυψη μιας ανάγκης, θεωρώντας ότι η δικαιοσύνη είναι ο βασικός άξονας και του καλού κλίματος στα αποδυτήρια μιας ομάδας.
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου
