
Μπλατ: «Ποια επανεκκίνηση; Σκέφτομαι μόνο τη Μπουντούτσνοστ»
Γιατί ενοχλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το ματς με τον Άρη
Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Άρη στο ΣΕΦ (76-67) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, βάζοντας τέλος στα σερί αρνητικά αποτελέσματα.
Με το πέρας της αναμέτρησης, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το ματς στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και φάνηκε κάπως να ενοχλείται από την ερώτηση για την… επανεκκίνηση της ομάδας του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Ήταν σημαντικό ότι κάναμε ένα καλό ματς στην άμυνά μας. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη. Δεν βάλαμε τους πόντους που θέλαμε μετά το πρώτο ημίχρονο» και αναφέρθηκε σχετικά με το restart ότι: «Κάθε φορά με ρωτάτε το ίδιο. Σκέφτομαι για το μέλλον και την Μπουντούτσνοστ. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Ανυπομονώ για το παιχνίδι της Παρασκευής».
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση



