Η ασπρόμαυρη αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε στη χιονισμένη Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη. Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά, άφησε εκτός αποστολής τους Χοσέ Κάνιας, Αλιν Τόσκα, Μίσιτς, Χατσερίντι και Δημήτρη Γιαννούλη. Εκτός πλάνων έμεινα και οι Μαλεζάς, Καρέλης και Βέρνμπλουμ ένεκα τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας:

Στην κατάλευκη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη Θεσσαλονίκη από το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Άρη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση και στις στημένες φάσεις.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ , Νίκος Καρέλης και Στέλιος Μαλεζάς είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται εκτός μάχης με εξαιτίας τραυματισμών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ , Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός , Ζαμπά, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι .

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Aτζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά θα μιλήσουμε πρώτα με τη Λάτσιο»

Ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά και για την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λάτσιο.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Δεν ξεχνάει τον Μπάρκα η Σεβίλλη (pic)

Παραμένει ψηλά στη λίστα της Σεβίλλης ενόψει καλοκαιριού ο Βασίλης Μπάρκας σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Άρης: Το μήνυμα του Μάντζιου στους παίκτες

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων στην προπόνηση, αναφορικά με τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. 1-0 υπέρ των Βεστφαλών το πρώτο ματς.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μητσοτάκης: Προσβολή η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί – Θα το θέσω στον Ερντογάν

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε «έντονη δυσαρέσκεια» για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Κατά τη συνάντησή του με την ΠτΔ, εκτενή αναφορά έκανε και στις ευρωεκλογές.

Σύνταξη ΙΝ

Υποβαθμίζουν οι IDF το αμερικανικό «μπλόκο» στην αποστολή βομβών στο Ισραήλ

Οι ΗΠΑ αντιτίθεται στην μεγάλης κλίμακας επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων κατά της Ράφα, εστιάζοντας στην απουσία «αξιόπιστου σχεδίου» για την προστασία των αμάχων που έχουν βρει εκεί καταφύγιο.

Σύνταξη ΙΝ

Κλειστό και φέτος το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο βάσει υπουργικής απόφασης

Η απαγόρευση ανακοινώθηκε μέσω κοινής υπουργικής απόφασης των Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007