Τουπάν: «Παίζουμε άσχημα στην επίθεση, δεν παίρνουμε καλά σουτ»
Ο Γάλλος φόργουορντ Αξέλ Τουπάν απέδωσε στην προβληματική επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού τις διαδοχικές ήττες (τέσσερις) στη Euroleague
Τη στυγνή αλήθεια για την εικόνα του Ολυμπιακού στην επιθεση είπε ο Αξελ Τουπάν στην κάμερα της «Nova» μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές (75-65).
Αρχικά ο Γάλλος φόργουρντ ανέφερε: «Κάναμε πολλά λάθη και αυτό μας κόστισε. Δεν μείναμε από ενέργεια, αλλά δώσαμε εύκολα καλάθια» για να προσθέσει για τις ήττες της ομάδας του πως: «Πρέπει να παίξουμε καλά και να κάνουμε από εδώ και πέρα τις νίκες που θέλουμε. Αν νικήσουμε σε ένα ματς, όλα θα πάνε καλύτερα».
Σε ερώτηση για την κάκιστη επιθετική παρουσία των Ερυθρόλευκων δήλωσε «Παίζουμε άσχημα επιθετικά. Δεν παίρνουμε καλά σουτ. Όταν σκέφτεσαι πολύ, τότε δεν παίζεις καλά. Κάνουμε λάθη» για να κλείσει αναφορικά με το ρόλο του και τον χρόνο του πως: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Στο παρκέ θέλω να δίνω ενέργεια. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Όταν δεν παίζεις πολύ, είναι δύσκολο».
- Συνελήφθη στο Ντουμπάι ύποπτος για την επίθεση κατά αντιστράτηγου στη Μόσχα – Παραδόθηκε στη Ρωσία
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
