Σύλληψη Έλληνα από τις τουρκικές αρχές στον Έβρο
Η αστυνομία παρέδωσε τον συλληφθέντα στην περιφερειακή μεταναστευτική αρχή, προκειμένου να δρομολογήσει την επιστροφή του στη χώρα μας
Ένας έλληνας υπήκοος συνελήφθη την Τρίτη από τις τουρκικές αρχές στον Έβρο, καθώς όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με παράνομο τρόπο.
Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, πρόκειται για τον 50χρονο Μ.Α., ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα σε φυλάκιση 10 ετών για φόνο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, όπως είπε ο ίδιος κατά την ανάκρισή του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Η αστυνομία παρέδωσε τον συλληφθέντα στην περιφερειακή μεταναστευτική αρχή, προκειμένου να δρομολογήσει την επιστροφή του στη χώρα μας.
Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει μέχρι αυτήν την ώρα πληροφορηθεί για το περιστατικό από τις τουρκικές αρχές και έχει ζητήσει ενημέρωση από την Interpol.
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο
- Μπέτις – Θέλτα 1-1: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού
- Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε ο Έπσταϊν – Πίσω από τα «πυροτεχνήματα» του σκανδάλου
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων με αραβικά κράτη του Κόλπου
- Google: Η τεχνολογία στη μάχη της πρόβλεψης φυσικών καταστροφών – Το εργαλείο που παρέχει προειδοποιήσεις
- Ο Τραμπ άφησε ανέγγιχτα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν – Ίσως δεν ξέρει τι να τα κάνει




