Η Μεγαλοοικονόμου απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ με αποχώρηση και νέο κόμμα
Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ έσπασε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πρωί της Παρασκευής υποστηρίζοντας ότι «το πρόβλημα με τον Σκάι το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ έσπασε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πρωί της Παρασκευής υποστηρίζοντας ότι «το πρόβλημα με τον Σκάι το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα προκάλεσε όσους αντιδρούν στην κίνησή της να την διαγράψουν αν θέλουν.
Μάλιστα η βουλευτής ανακοίνωσε ότι θα κάνει δικό της κόμμα, το οποίο θα είναι «πρωτοποριακό» και «δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».
Εξηγώντας τους λόγους της προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ δεν πήγα γιατί με είχε ανάγκη αλλά γιατί πιστεύω τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Θεώρησα ότι πρέπει να σταθώ δίπλα για να δω αν θα γίνουν πραγματικότητα οι πολιτικές που υποσχέθηκε ο Τσίπρας».
Στην ερώτηση αν πειθάρχησε στην κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών η κυρία Μεγαλοοικονόμου είπε ότι δεν δέχεται πειθαρχία, καθώς πιστεύει ότι «ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυτεξούσιος. Όταν έγινα ανεξάρτητη ή όταν προσεχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ η οικογένειά μου το έμαθε από την τηλεόραση».
Η βουλευτής αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΈνωσηςΚεντρώων λέγοντας: «Κι αυτή την ώρα αν θέλει ο Λεβέντης να παραδώσω την έδρα μου, θα το κάνω». «Όταν έγινα ανεξάρτητη ειπα να παραδώσω την έδρα μου. αλλά δεν ήθελαν γιατί πίσω από εμένα επιλαχών ήταν ο Καλλιάνος και είχε ήδη προσχωρήσει στη ΝΔ. Δεν μπορεί να με λέει προδότρια κι αν επιμένει αυτή τη στιγμή αλλά να παραδεχθεί ότι 6 μήνες ήμουν ανεξάρτητη που ειχα προτάσεις και από ΝΔ και τον ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ».
Στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ όποτε γίνουν εκλογές απάντησε «δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στην πολιτική, προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει». Στο σημείο αυτό αποκάλυψε την πρόθεσή της να κάνει κόμμα γιατί όταν ρωτήθηκε τι θα πει στους ανθρώπους που τη στηρίζουν (σ.σ. αν και έχει εκλεγεί με λίστα) η απάντησή της ήταν «εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσετε το κόμμα που θα κάνω εγώ. Θα είναι πολύ πρωτοποριακό, δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».
- Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Νοvibet: Ο Τούπτα κάνει το 0-1 και «παγώνει» τη Λεωφόρο (vid)
- Όλοι προσπάθησαν να με σπάσουν – Η Ζιζέλ Πελικό στους New York Times
- Καισαριανή: Η Ματωμένη Πρωτομαγιά του 1944 – Η μνήμη από τα ναζιστικά αντίποινα
- ΚΕΦΙΜ: Συνταγματική αναθεώρηση με τη συναίνεση σε ιστορικά χαμηλά – Κατρακυλά ο βαθμός σύγκλισης
- Νεκρός ισοβίτης από πυροβολισμό στις φυλακές Δομοκού – Βαρυποινίτης ο δράστης
- Τραμπ: Καλεί τη Χαμάς να αποστρατιωτικοποιηθεί «πλήρως και άμεσα»






