Νεκρός ανασύρθηκε ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Πέραμα.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κλειδιά που είχε ξεχάσει.
Εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.
Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Δεν αποκλείεται ο θάνατος του 52χρονου άνδρα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας