
Δώνης : «Προβληματίζομαι, έχουν συμβεί πολλά τον τελευταίο καιρό…»
Τι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Λαμία στο Κύπελλο
Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με την Λαμία και το πλήρωσε ακριβά, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.
Ο αποκλεισμός όπως είναι λογικό προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Γιώργο Δώνη. Ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άργησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων.
Παράλληλα, τόνισε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί πολλά και διάφορα, αλλά θα πρέπει η ομάδα να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες και να επικεντρωθούν άπαντες στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Δεν ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πιέσαμε. Κάναμε την προσπάθειά μας, υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι, νίκησε ο πιο εύστοχος και ίσως ο πιο ικανός. Φυσικά και προβληματίζομαι, γιατί έχουν συμβεί πολλά και διάφορα τον τελευταίο καιρό. Αργήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να στηρίξουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας για να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα».
- Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Χωρίς ενδείξεις διαρροής οι έλεγχοι για την οσμή υγραερίου στην Αττική
- Gas Smell Reported Across Southern Attica, Residents Alarmed
- Global Sumud Flotilla: Ρεσάλτο σε πλοία ετοιμάζει το Ισραήλ – Ενημέρωση ζητούν οι συγγενείς των απαχθέντων
- Η ιδιαίτερη δήλωση του Μπιμπέροβιτς για τον Ολυμπιακό
- Νέα Αριστερά: Βαρύτατη πολιτικά και θεσμικά η άρνηση Τζαβέλλα – Η Βουλή δεν είναι πάρεργο
- Πόσο κοντά μας είναι μια νέα οικονομική κρίση και γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως η προηγούμενη;




