Δολοφονική επίθεση σε φωτορεπόρτερ στο συλλαλητήριο
Ο ίδιος αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, οι άγνωστοι που επιτέθηκαν στον φωτορεπόρτερ, έκλεψαν και τον εξοπλισμό του
Επίθεση δέχτηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ο φωτορεπόρτερ Κωστής Νταντάμης, όταν ομάδα αγνώστων άρχισε να τον κλωτσάει και να τον χτυπάει με ρόπαλα.
Ο ίδιος αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, οι άγνωστοι που επιτέθηκαν στον φωτορεπόρτερ, έκλεψαν και τον εξοπλισμό του.
«Μου φώναζαν φέρε την κάμερα, δεν την έδωσα και άρχισαν να με χτυπούν και να με βαράνε. Ξεκίνησαν γύρω στα 2-3 άτομα και μετά μαζεύτηκαν κι άλλοι. Μου έκλεψαν τον εξοπλισμό» καταγγέλλει ο φωτορεπόρτερ.
Επίθεση και σε συνεργείο της ΕΡΤ
Επίσης, επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο της και σοβαρό τραυματισμό εικονολήπτη που κάλυπτε τo συλλαλητήριο του Συντάγματος καταγγέλλει η ΕΡΤ .
«Βίαιη επίθεση από ακραία στοιχεία δέχτηκε συνεργείο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό εικονολήπτη που εκείνη την ώρα κάλυπτε τα γεγονότα» αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.
Η ΕΡΤ «καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση, η οποία αποτελεί ευθεία βολή στη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία».
«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν τρομοκρατούνται. Αντιθέτως, αυτά τα φαινόμενα ενδυναμώνουν τη βούλησή τους να παρέχουν αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση στους Έλληνες πολίτες» αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό

