Κένυα: Πυρά και εκρήξεις στο Ναϊρόμπι
Εκτυλίσσεται επιχείρηση διάσωσης δεκάδων ανθρώπων που επέζησαν
Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν ξανά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όπου οι αρχές διεξάγουν επιχείρηση για την απομάκρυνση τουλάχιστον 50 ανθρώπων που επέζησαν και κρύβονταν μέσα στο κτίριο που κατέλαβαν μέλη της σομαλικής οργάνωσης Σεμπάμπ χθες Τρίτη, δήλωσε τραυματιοφορέας.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που μπόρεσαν να σωθούν είναι μια έγκυος, διευκρίνισε ο τραυματιοφορέας, καθώς και η κόρη ενός πρώην βουλευτή.
Ο πρώην βουλευτής, ο Μπόνι Χαλουάλε, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι η κόρη του σώθηκε 12 και πλέον ώρες αφότου άρχισε η επίθεση των σομαλών ισλαμιστών.
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης





