Εκτός μάχης για τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια θα παραμείνει ο Λεμπρόν Τζέιμς, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Ριτς Πολ. Ο Βασιλιάς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και έχει χάσει αισίως 11 παιχνίδια.
Ο ΛεΜπρόν θα λείψει για τουλάχιστον πέντε μέρες ακόμα λόγω του μυϊκού τραυματισμού που είχε υποστεί τα Χριστούγεννα στον αγώνα με τους Γουόριορς. Από τη μέρα που απουσιάζει ο ΛεΜπρόν οι Λέικερς μετρούν μόλις τέσσερις νίκες, ενώ έχουν και επτά ήττες.
Επίσης ο Βασιλιάς θα χάσει και τα ματς με Θάντερ και Ρόκετς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ματς της Δευτέρας απέναντι στους Γουόριορς στο LA, ανήμερα της Martin Luther King Day.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.