Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί δραπέτες της Πρωτοχρονιάς
Οι δύο κακοποιοί εντοπίσθηκαν στο Μάτι και συνελήφθησαν χάρη σε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος και τα ΕΚΑΜ
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι που είχαν αποδράσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Οι δύο κακοποιοί εντοπίσθηκαν στο Μάτι και συνελήφθησαν χάρη σε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος και τα ΕΚΑΜ.
Μαζί τους συνελήφθη και ένας Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη των δύο δραπετών, καθώς φέρεται να τους παρείχε καταφύγιο.
Αφού κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, βγήκαν στον προαύλιο χώρο, σκαρφάλωσαν στον τοίχο χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο σκοινί από ιμάντες τσάντας στην άκρη του οποίου είχαν δέσει έναν γάντζο, και το έσκασαν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες
- Αναζήτηση στέγης για… γερά νεύρα: «Όχι παιδιά, όχι κατοικίδια, όχι αλλοδαποί»
- Δέσμευση ή απιστία; Η εξελικτική βιολογία εξηγεί το δίλημμα – και απαντά αν είμαστε «προγραμματισμένοι» να απατάμε
- Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 50 ανθρώπους, απήγαγαν γυναίκες και παιδιά
- Οικονομική ασφυξία: Γιατί το «δεν βγαίνει ο μήνας» έγινε η νέα κανονικότητα


