
Αυστραλία: Ύποπτα δέματα στάλθηκαν σε πρεσβείες και προξενεία
Ένα από τα πακέτα στάλθηκε σε σημείο που βρίσκεται κοντά στο ελληνικό προξενείο στην Μελβούρνη ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας
Ύποπτα δέματα στάλθηκαν σε πρεσβείες και προξενεία στην Καμπέρα και στη Μελβούρνη, επιβεβαίωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας σήμερα.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας έσπευσαν στο βρετανικό γενικό προξενείο, καθώς και σε άλλα σημεία που βρίσκονται κοντά στα προξενεία των ΗΠΑ, της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Κορέας, της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης, της Αιγύπτου και της Ιαπωνίας.
Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς έσπευσαν στην αμερικανική διπλωματική αποστολή και αυτή της Ινδίας στη Μελβούρνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες περί κάποιου τραυματισμό μελών του προσωπικού οποιασδήποτε ξένης διπλωματικής αποστολής.
Η βρετανική αποστολή επιβεβαίωσε ότι παραλήφθηκε στα γραφεία της στη Μελβούρνη ένα από τα ύποπτα δέματα. «Όλο το προσωπικό μας είναι ασφαλές και γνωρίζουμε πού βρίσκεται», πρόσθεσε.
- «Emily in Paris»: Security με τεράστιες μαύρες ομπρέλες στη Μύκονο προστατεύουν τη Λίλι Κόλινς
- Νέο καμπανάκι από τον ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνθρωποι

