Λάρισα: Ηλεκτροπληξία η πιθανή αιτία θανάτου του 22χρονου
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, του χορευτή που είχε λάβει μέρος στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, του χορευτή που είχε λάβει μέρος στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο».
Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισσα. Η ηλεκτροπληξία θεωρείται ως πιθανότερη αιτία θανάτου του 22χρονου, ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tinealarisa», Με τον στεγνωτήρα μαλλιών (σεσουάρ) να θεωρείται ως το πιθανότερο, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια η παραγγελθείσα νεκροψία-νεκροτομή θα καταδείξει την αιτία θανάτου του άτυχου 22χρονου.
Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές του κι αποφάσισε να μείνει στη πόλη και μετά την ολοκλήρωσή τους.
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ


